Hopp til innhold

Sidemal

Hvordan velger jeg en sidemal?

Å velge en sidemal i mekke er veldig enkelt. Det eneste man trenger å gjøre er å bestemme seg for en av startsmalene mekke tilbyr, og deretter krysse av i rundingen under.

OBS! Er du ikke fornøyd med noen av de malene mekke tilbyr kan du kontakte web administrator for å få en spesial laget mal for ditt formål.

Her ser du en eks. på en avkrysset side.

Hvordan fungerer "tips en venn"?

Er du av typen som surfer en del på nettet, har du kanskje kommet borti tips en venn, del på facebook, nettby osv. Nå kan også mekke tilby denne funksjonen. Denne funksjonen gjør det enkelt å informere kunder og motsatt om nye hendelser/produkter osv. Om du velger "ja" på denne funksjonen er det bare å trykke på "tips en venn" og skrive inn hans/hennes e-post adresse. Dermed kan du holde kontakten din informert. Det samme gjelder også besøkende som besøker siden din. Denne funksjonen kan bidra til å øke besøkstallet betraktelig.

Hva er "egendefinert farge"?

Noen maler i mekke tilbyr dynamisk fargelegging, Dvs. at på noen maler kan du altså velge fargen på selv. Om du ønsker å legge inn slike farger på siden din kan du besøke http://no.wikipedia.org/wiki/Webfarger for fargekoder. Husk alltid å ha" # " før den koden du ønsker å bruke. Eks: #DC143C(rød).

Hva er "nøkkelord/tittel" på webside?

Tittelen på websiden din kan være en viktig faktor for deg som ønsker å havne i søket til de store søke gigantene som google, yahoo, bing, kvasir osv. Da du skal velge tittel på websiden din er det viktig å velge en tittel som er relatert til innholdet på siden. Om du for eks. selger modellbiler kan det være lurt å ha dette som tittel på websiden. Selger du et spesielt merke, kan det være lurt å bruke det.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter