Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Brukerdata

Vi er her: Innstillinger > Brukerdata

Hva brukes brukerdata til?

En del av opplysningene som du legger inn her, vil vises forskjellige steder  på dine nettsider. For eksempel nederst på hver side vil dette vises: Firmanavn, adresse, telefonnummer, organisasjonsnummer og e-postadresse. Opplysningene vil også danne grunnlag for kontaktskjemaer og påmeldinger, men du kan overstyre noe.

Husk å trykke på Lagre-knappen.

Hva betyr feltene markert med en * til høyre?

Feltene markert med en * betyr at det er kun Mekke Media som kan endre opplysningene. Kontakt oss hvis de skal redigeres. Du som vanlig bruker kan ikke redigere på disse tekstboksene. Om du allikevel ønsker å redigere på dem, kan du kontakte  systemadministrator.

Hva betyr tekstboksene som starter med "Alt."?

De alternative tekstboksene i brukerdata er tekstbokser du kan velge å bruke hvis du vil vise flere kontaktopplysninger. Disse er altså ikke nødvendig å fylle inn. Men du kan bruke dem for eksempel til å vise to hovedavdelinger i bedriften. De vil ikke vises i alle maler/sider.

brukerdata

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn