Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Legge til logo eller grafikkelementer

Vi er her: Innstillinger > Sidemal > Logo/header

Logoen som du laster opp her, vil legge seg et sted øverst på alle sidene, den nøyaktige plasseringen avgjøres av hvilken sidemal du har valgt og hvort stor skjerm du ser på.

Har du allerede lastet opp en logo, henter du logoen fra bildearkivet. Her viser vi hvordan du først laster opp logoen til bildearkivet før du knytter den til sidemalen:

  1. Trykk på knappen "Hent eller last opp bilde".
  2. Opprett gjerne en mappe for logoer og annen grafikk, da holder du bedre orden i alle filene. Trykk på Create og skriv navnet på en ny mappe som du vil opprette.
  3. Deretter trykker du på Upload. Velg "Add files" og klikk på logoen som er på din maskin, trykk deretter på Upload. Logoen bør være enten jpg eller png.
  4. Nå kan du trykke på Insert, systemet husker nemlig den siste filen du lastet opp. Eller du kan manuelt finne mappen som du opprettet og velge logofilen som du nettopp lastet opp.
  5. Synes du størelsen er feil, kan du krysse av i "Endre størrelse på bildet". Skriv så inn antall pixler.

Hvordan fjerner man en logo?

Vi er her: Innstillinger > Sidemal > Logo/header

Kryss av i "Fjern logo" og trykk på knappen "Lagre innstillinger".

Bruke logoplassen til noe annet

Du kan laste opp hvilket som helst bilde som "logo". Du kan ha et bilde av et menneske eller noe annet hvis det passer bedre. Da vil det bildet vises på alle sidene. Du kan også ha logo alle sidene, men bytte ut logoen med et annet bilde på én av sidene. Det gjør du her: Innhold > Sider.

Header

Vi er her: Innstillinger > Sidemal > Logo/header

Header er et bredt bildefelt ganske langt oppe på siden. Bestem om det skal være header på alle sidene, eller på ingen sider. På den enkelte side kan du etterpå overstyre det valget du bestemte her. Selv om du har skrudd av headeren for alle sidene, kan du altså gå inn på en enkelt side og skru på headeren for akkurat den siden. Eller motsatt: Har du her skrudd på headeren for alle sidene, kan du på den enkelte side likevel gjøre et unntak og vise headeren.

Headerkarusell er flere bilder som vises på samme plass. Det vises ett bilde om gangen, det neste bildet vises etter noen sekunder. Hvor lenge hvert bilde skal vises, bestemmer du velg hastighet Treg, Middels eller Rask. For å kunne benytte karusell, må du først opprette et album med de bildene som som skal vises i karusellen.

Egendefinert grafikk

Enkelte av malene gir mulighet for å laste opp en egendefinert grafikk som vil bli vist i tillegg til logoen.

Husk å Lagre

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn