Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tre måter å redigere dine nettsider på i Mekke Publisering

I Mekke Publisering kan du redigere nettsider:

  1. med en veiviser som tar deg steg for steg
  2. via et kontrollpanel med alle funksjoner
  3. redigere direkte på nettsiden 

Du kan kombinere redigeringsmetoder ved f.eks. å starte med å (1) opprette nettsider i veiviseren, (2)  legge til spesialfunksjoner (f.eks. velge sidemal og legge inn bildegalleri)  i kontrollpanelt og senere (3) oppdatere nettsidene direkte på siden du står på. 

1) Mekke veiviser 

Veiviseren tar deg gjennom 7 steg og er en fin måte å starte på hvis du er nybegynner. Når du har logget deg inn på veiviser.mekke.no får du hjelp til å: 

  • sette inn logo
  • velge mal og bakgrunnsfarger
  • fylle inn std. info
  • opprette sider
  • sette inn kontaktskjema
  • sette inn arrangemment
  • mulighet for å se den ferdige siden eller gå videre til kontrollpanel

2) Mekke kontrollpanel 

Kontrollpanelet inneholder alle funksjoner for Mekke Publisering. Dette er stedet man går inn for å sette opp nettsiden med forskjellige moduler, velge sidemal og legge inn spesialfunksjoner. Her legger du også inn artikler, laster opp bilder i bildegalleri og legger inn produkter i nettbutikken. Du logger deg inn på kontrollpanelet via admin.mekke.no  (eller fra "logg inn" på www.mekke.no )

I menyen til venstre finner du brukerhjelp direkte for det temaet du er interessert i. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på kan du gjerne kontakte oss

3) Rediger direkte på nettsiden

Denne metoden bruker du ved regelmessige oppdatering av dine nettsider. 

Du redigerer direkte på nettsiden du står på ved å gå nederst på nettsiden, trykke på "Logg inn" og skrive inn passord. Du kan også her velge "Glemt passord" hvis du ønsker et nytt passord tilsendt til den e-postadressen du har registrert hos oss. 

Når du er logget på ser du fortsatt nettsiden slik den fremstår på nettet, men du kan nå endre på innholdet slik du vil, og til slutt trykke lagre øverst til høyre. Så kan du via din nettsides vanlige meny gå videre til neste side du skal redigere og trykke "start redigering". 

Dette fungerer kun på vanlige nettsider. For å redigere skjemaer, bildegalleri, nettbutikk, arrangementer og andre spesialfunksjoner kan du trykke på knappen til kontrollpanelet for å redigere disse funksjonene.  

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn