Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Skjema


Valgmenyen, skjema

På siden skjema kan du fylle inn informasjon brukeren av siden din skal fylle ut om han ønsker å kontakte deg. Med bruk av skjemafunksjonen finnes det mange muligheter. Man kan for eksempel opprette påmeldingsskjema for kurs, en side hvor en kan levere jobbsøknader eller et internt skjema for ansatte. Under er et eks. på et skjema. I skjemaet krysser man bare av for hvilke felter som skal vises, og hvilke felter som skal være obligatoriske.

 

Hvordan opprette et skjema? 


Utklipp fra skjemafunksjonen.


  

  1. Gå til skjema. Velg "opprett nytt skjema".
  2. Velg så epost adresse som skjemaet skal sendes til og tittel.
  3. Deretter velger du hvilke side en skal sendes til når brukeren har fylt ut skjemaet(kan være greit å velge hovedside).
  4. Videre velger du tekst som skal stå på send knappen, gjelder skjemaet et kurs, kan du for eksempel skrive "send påmelding".
  5. I det neste feltet skriver du inn evtuell fritekst. For eksempel, "Her kan du melde deg på kurs hos oss."
  6. Videre legger du til de feltene du ønsker. Her har allerede mekke lagt inn noen forslag. For å legge til flere felter trykker du på "flere felt" og "fjern rad" for å fjerne. Her finnes det mange ulike felter(avkrysningsliste, nedtrekksliste, filvedlegg, alternativsknapp, stor tekstboks m.m). Du kan også velge at enkelte av feltene skal være obligatoriske. Dette velger du ved å huke av for dette i avkrysningsboksen.
  7. Til slutt velger du lagre(du kan evt. legge til beskrivelse for noen av feltene)

 


 

Hvordan slette et skjema?

For å slette et skjema må du gå til skjema. Fra scrollemenyen velger du det skjemaet du vil slette, og trykker på "rediger skjema". Deretter går du nederst i skjemaet og velger "slett skjema".

Da du har laget ferdig skjemaet du vil bruke, må du legge til skjemaet i menyen. Mer om dette her.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn