Hopp til innhold

Artikler

Artikler er et enkelt alternativ til sider i mekke. Med funksjonen artikler kan du enkelt publisere nyheter på forsiden eller på en egen side. Som på sider funksjonen for man også flere alternativer å velge i her. Fordi legg til artikkel og rediger artikkel for det meste inneholder det samme, synes jeg det er best å bruke dem i samme forklaring.

Artikler menyvalg

Artikkel menyen

Nedenfor skal jeg vise deg hvordan du legger til/redigerer en artikkel samt sletter en artikkel.

Innstillinger

På undersiden innstillinger velger man innstillinger for artikkel siden. Her kan man velge i tre ting: vis datoer, antall hovedartikler og antall artikler.

Vis datoer krysser man av for om man ønsker at den datoen artikkelen ble skrevet skal vises.

De to andre alternativene er heller ikke noe mer kompliserte.

artikel

Antall Hovedartikler

Det tallet du setter i ruten for antall hovedartikler er antallet artikler som skal vises i "stort". Om du ønsker at alle artiklene skal vises i stort skriver du "0" her. Ønsker du å sette et konkret antall setter du det tallet som tilsvarer hvor mange artikler du vil at skal publiseres i "stort".

Hvordan oppretter man en artikkel?

Det første man må starte med da man skal opprette en artikkel er å trykke på knappen "legg til  artikkel". Så starter du på artikkelen. Skriv en tittel på artikkelen, og velg ut noen bilder du vil ha med. Om du skal bruke bilder her, må du laste dem opp i bildearkivet i forkant. Så skriver du litt tekst i tekstfeltet. Til slutt trykker du "lagre artikkel".

artikel

Hvordan sletter man en artikkel?

Om du ikke ble fornøyd med artikkelen din, kan du enten gå å redigere artikkelen din, eller slette den. I dette eksemplet skal jeg vise deg hvordan du sletter artikkelen. Slik gjør du det:

  1. Gå til slett artikkel under artikkel.
  2. Velg den artikkelen du vil slette.
  3. Deretter velger du "slett".

artikel

Hvordan publiserer man artiklene på forsiden?

Ønsker du å holde kunden/leseren oppdatert på nyheter fra deg. Da må du legge nyheten synlig. I dette eks. skal jeg vise deg hvordan du legger artikkeloversikten på forsiden. Slik gjør du det:

  1. Gå til mekke menyen.
  2. Legg til "artikkeloversikt". Om du ikke vet hvordan du gjør det må du lese punktet som omhandler menyen.
  3. Deretter går du til sider og trykker på startside.
  4. Der velger du "artikkeloversikt" som startside.

artikel

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter